Voll-Damm celebra els seus 70 anys amb una edició limitada (Avui en Catala)

Corria l'any 1953 quan els mestres cervesers de Damm van elaborar per primera vegada una cervesa d'estil Märzenbier; un estil que es remunta a l'Edat Mitjana quan, en no existir sistemes de refrigeració, es deixava de produir cervesa durant els mesos d'estiu, ja que les altes temperatures afectaven la correcta fermentació del most amb el llevat.

Image description

No va ser fins a finals del segle XIX quan els cervesers van descobrir que, afegint a la recepta més llúpol i més malta a l'últim lot –el del mes de març–, obtenien una cervesa amb més cos i més resistent als embats de la calor, aconseguint per primera vegada que el consum de cervesa s'estengués durant tot l'any.

Però tornem al 1953. Aquell any, i recollint l'herència dels mestres cervesers del segle XIX, Damm va elaborar la seva pròpia cervesa d'estil Märzenbier, pensada en els seus inicis com una cervesa de temporada que només es produïa entre els mesos d'octubre i abril. No obstant això, dos anys més tard −al 1955−, i a causa del seu gran èxit, la companyia va decidir fabricar-la de manera ininterrompuda durant tot l'any i la va batejar amb el nom de Voll-Damm, que en alemany significa ple, complet. I és que la seva doble quantitat de malta la convertia en una cervesa amb molta força i amb el doble de sabor.

Enguany es compleixen 70 anys de la primera cervesa Märzenbier elaborada pels mestres cervesers de Damm i, per celebrar-ho, Voll-Damm llança una edició limitada que ret homenatge als primers dissenys de la marca: una etiqueta especial inspirada en les primeres ampolles de la doble malta que es van comercialitzar allà pels anys 50. El nou disseny commemoratiu, que s'aplicarà en tots els seus formats com packs o llaunes, entre d'altres, ja es pot trobar a bars, restaurants i supermercats fins a finals d'any.

Des d'aleshores, Voll-Damm ha mantingut inalterable la seva recepta original, elaborada amb 100% ingredients naturals, amb ordi únicament de varietats pures i maltejat a la nostra malteria pròpia, conservant durant tots aquests anys el seu inconfusible sabor: fort, intens, amb molt cos i amb un toc d'amargor característica. Aquest mateix sabor és el que l'ha fet mereixedora de nombrosos reconeixements internacionals al llarg dels seus 70 anys d'història, com les vuit Medalles d'Or aconseguides al World Beer Championship, l'Or en l'edició de l'any passat del Brussels Beer Challenge, o les Medalles d'Or en les dues últimes edicions (2022 i 2023) del World Beer Challenge −l'última, celebrada fa poc més d’un mes a Estoril (Portugal).

Dejá tu Comentario:

El sector hotelero aboga por la expansión del Aeropuerto de El Prat (potencialmente incrementando hasta 20 millones de turistas anuales)

Cataluña se encuentra en un buen momento de salud en términos económicos y es que, según las estimaciones de la Conselleria de Economía de la Generalitat, la región verá un nuevo crecimiento del 2,4% en el Producto Interior Bruto (PIB) de 2023. Un elemento clave en estos buenos resultados ha sido el regreso del turismo internacional tras la pandemia. Por este motivo, el sector hotelero reclama una mayor inversión enfocada a potenciar el Aeropuerto de Josep Tarradellas - El Prat para aumentar la capacidad de recepción de turistas de la Ciudad Condal. 

7 retos del trabajo temporal para 2024 (el ghosting laboral es uno de ellos)

Quality, la marca de Grup Montaner especializada en trabajo temporal y selección operativa, analiza los retos para este próximo año 2024 en materia de trabajo temporal. Sobre todo, tras un año en el que el sector ha sufrido cambios tanto legislativos como de mercado en su continua adaptación a la reforma laboral. Para muchas empresas e industrias, el trabajo temporal sigue siendo una herramienta necesaria para su negocio, por lo que ¿qué se espera en 2024? 

CaixaBank crea un equipo transversal de más de 100 personas para el análisis y desarrollo de aplicaciones con Inteligencia Artificial generativa

CaixaBank ha puesto en marcha un equipo transversal y de dedicación exclusiva, conformado por más de 100 personas, para analizar y desplegar Inteligencia Artificial generativa en ámbitos concretos de procesos, tanto internos como de clientes. El objetivo es analizar el potencial de esta nueva tecnología y desarrollar casos de uso en los que la IA puede contribuir a impulsar la innovación digital y la mejora de procesos en todas las líneas de actividad de la entidad, tanto para mejorar la satisfacción de sus clientes como la experiencia de usuario de sus empleados. También pretende agilizar y eficientar nuevos desarrollos de software y llegar a mejorar procesos de analítica de información de gestión.

Lidl inaugurará una tienda en Burgos capital tras invertir unos 4,5 M de euros y crear 12 nuevos empleos

Lidl da un nuevo paso adelante en su apuesta por seguir creciendo en Castilla y León con la inauguración, este próximo jueves, de una tienda en Burgos capital (en el km 236,7 de la Ctra. de Madrid-Irún, antes del camino Valdechoque). En su objetivo por ofrecer un mejor servicio a sus clientes, la cadena de supermercados ha sustituido uno de los establecimientos con los que hasta ahora contaba en la ciudad (en la misma Ctra. de Madrid-Irún) para abrir ahora las puertas de uno más amplio, moderno y sostenible.

Éste sitio web usa cookies, si permanece aquí acepta su uso. Puede leer más sobre el uso de cookies en nuestra política de cookies.